Masaj la domiciliu

 • Masaj la domiciliu Bucuresti - Tarife

  Kinetoterapie - Pret 85 lei / 30 - 60 minute
  Masaj relaxare - Pret 85 lei / 60 minute

  Masaj terapeutic- Pret 120 lei / 60 minute
  Masaj terapeutic- Pret 200 lei / 120 minute
  Masaj anticelulitic - Pret 90 lei / 60 minute
  Masaj reflexoterapie - Pret 85 lei / 60 min.
  Masaj gravide - Pret 85 lei / 60 minute
  Masaj sportivi - Pret 150 lei / 90 minute
  Masaj Lomi Lomi - Pret 150 lei / 90 minute

                   Masaj la birou
  Masaj cervical - Pret 20 Lei / 15 minute
  Masaj capilar - Pret 20 Lei / 15 minute
  Masaj facial - Pret 20 Lei / 15 minute
  Deblocare Musculara - Pret 35 Lei / sedinta

 pachete

La pachetul de 8 sedinte primiti
GRATUIT 1 sedinta

La pachetul de 10 sedinte primiti
GRATUIT 2 sedinte

La pachetul de 12 sedinte primiti
GRATUIT 3 sedinte

Pachete promotioale:
Masaj reflexo + anticelulitic = 150 lei/ 90min
Masaj reflexo + relaxare = 150 lei/ 90 min
Masaj reflexo + terapeutic = 150 lei/ 90 min

CONTACT - Masaj la Domiciliu Bucuresti
Web : www.masaj-domiciliu.ro
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Telefon - 0740 023 085

Deservim orasul Bucuresti, mai putin zonele foarte greu accesibile sau limitrofe.

La cerere contra unui tarif aditional de
30  Lei deservim si zonele limitrofe.

 
Program Luni - Sambata: 07:00 - 24:00

Corpul in urma mai multor şedinţe de masaj de relaxare capătă frumuseţe şi relaxare. Apare destinderea feţei, ameliorarea celulitei. In urma procesului de relaxare prin masaj se obţin efecte benefice la nivel mental şi psihic astfel mentalul devine clar şi ferm concentrat, iar psihicul foarte echilibrat.
La omul contemporan, stresat in permanenţă, masajul işi are o poziţie deloc neglijabilă in arsenalul mijloacelor profilactice impotriva oboselii fizice, dar mai ales psihice, in prevenirea unor afecţiuni cu caracter profesional şi bineinţeles in tratarea unor boli şi traumatisme, in special la nivelul aparatului locomotor, şi recuperarea sechelelor după boli (traumatice, circulatorii, neuromusculare, etc.).
Prin masajul de relaxare corpul este ajutat sa eliminetoxinele, conducand astfel la imbunatatirea circulatiei sangelui si a limfei, dezvoltareaamplitutinii de miscare la nivelul articulatiilor avand ca efect imediat eliminarea tensiuniimusculare.
Reducerea tensiunii musculare este in stransa legatura cu inducerea unei starimentale pozitive, micsoreaza anxietatea si depresia, imbunatateste capacitatea de concentraresi creeaza stari de relaxare profunda, inlatura somnolenta din timpul zilei si insomnia.
Masajul de relaxare este o modalitate de care pot beneficia oameni de toate varstele, de la nou-nascuti si pana la persoane de varsta a treia.

masaj-de-relaxare

Unul dintre beneficiile imediate ale masajului este sentimentul de relaxare deplina si calm. Aceasta se intimpla datorita faptului ca masajul de relaxare stimuleaza producerea de endorfine, substanta chimica creier produce sentimentul de fericire. De asemenea se reduc nivelurile hormonilor de stres ca adrenalina, cortisolul si norepinefrina. Cercetarile indica faptul ca nivelul crescut de hormoni de stres dezechilibreaza sistemul imunitar. Unele dintre beneficiile masajului sint si reducerea tensiunii musculare, o circulatie imbunatatita, stimularea sistemului limfatic, reducerea nivelului de hormoni de stres, marirea mobilitatii si flexibilitatii incheieturilor, tonus al pielii bun, vindecarea rapida a leziunilor la nivelul tesutului moale, acuitate mentala, reducerea anxietatii si depresiei

Efectele masajului de relaxare:

stare de vitalitate si energizare
imbunatateste circulatia sanguina si limfatica
relaxeaza musculatura
ajuta la eliminarea toxinelor din organism
elimina oboseala accentuata
creste elasticitatea pielii
mentine o buna stare de sanatate
ajuta la regenerarea tesuturilor

Despre masaj

Scopul masajului este deopotriva unul profilactic el reprezinta o metoda eficienta pentru prevenirea bolilor, prelungirea vietii si încetinirea proceselor de îmbatrânire cât si unul terapeutic este o metoda de tratament curativ a diferitelor afectiuni si dezechilibre patologice din organismul uman. La noi masajul ca specializare are o vechime de peste 100 de ani si aici ma refer la forma organizata de invatamant si de practica in cadru organizat. In aceasta activitate de o importanta deosebita este experienta. Alegeti cu incredere masajul la domiciliu.

De ce masaj?

Masajul stimulează circulatia sanguină si limfatică.
Determina modificari în structura sângelui, îmbogatindu-l cu oxigen cu 10-15% mai mult. Masajul relaxeaza calmeaza sistemul nervos dand o stare de bine organizmului. Masajul imbunatateste starea pielii si actioneaza direct asupra glandelor uleioase si sudoripare iar pielea dumneavoastra ramane lubrefiata, curata si racoroasa. Masajul invioreaza tonusul muscular si impiedica formarea depozitelor de grasime. Masajul stimulează activitatea glandelor sebacee, contribuind la refacerea mantalei acide a pielii.

De ce noi?

Echipa masaj la domiciliu Bucuresti va ofera servicii complete si profesionale pentru masaj si relaxare la birou, la domiciliu sau la hotel. Suntem pregatiti sa va aducem buna dispozitie printr-un masaj de calitate la birou dar venim si cu solutii de: masaj general, masaj anticelulitic, masaj de intretinere gimnastica medicala si refelexoterapie la domiciliul dumneavoastra, pentru dumneavoastra si pentru ceilalti membri ai familiei.Nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe detalii referitoare la un masaj de calitate atat la birou, la hotel sau acasa.