Masaj la domiciliu

 • Masaj la domiciliu Bucuresti - Tarife

  Kinetoterapie - Pret 85 lei / 30 - 60 minute
  Masaj relaxare - Pret 85 lei / 60 minute

  Masaj terapeutic- Pret 120 lei / 60 minute
  Masaj terapeutic- Pret 200 lei / 120 minute
  Masaj anticelulitic - Pret 90 lei / 60 minute
  Masaj reflexoterapie - Pret 85 lei / 60 min.
  Masaj gravide - Pret 85 lei / 60 minute
  Masaj sportivi - Pret 150 lei / 90 minute
  Masaj Lomi Lomi - Pret 150 lei / 90 minute

                   Masaj la birou
  Masaj cervical - Pret 20 Lei / 15 minute
  Masaj capilar - Pret 20 Lei / 15 minute
  Masaj facial - Pret 20 Lei / 15 minute
  Deblocare Musculara - Pret 35 Lei / sedinta

 pachete

La pachetul de 8 sedinte primiti
GRATUIT 1 sedinta

La pachetul de 10 sedinte primiti
GRATUIT 2 sedinte

La pachetul de 12 sedinte primiti
GRATUIT 3 sedinte

Pachete promotioale:
Masaj reflexo + anticelulitic = 150 lei/ 90min
Masaj reflexo + relaxare = 150 lei/ 90 min
Masaj reflexo + terapeutic = 150 lei/ 90 min

CONTACT - Masaj la Domiciliu Bucuresti
Web : www.masaj-domiciliu.ro
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Telefon - 0740 023 085

Deservim orasul Bucuresti, mai putin zonele foarte greu accesibile sau limitrofe.

La cerere contra unui tarif aditional de
30  Lei deservim si zonele limitrofe.

 
Program Luni - Sambata: 07:00 - 24:00

afectiuni copiiAfectiunile sau atitudinile cele mai des intalnite in randul nou-nascutilor si a copiilor : 
VARUS EQUIN, GENU VALGUM, TORTICOLIS, SCOLIOZA

Kinetoterapia, sau terapia prin miscare, este un tip de gimnastica medicala carekinetoterapist  ajuta la refacerea acelor functii ale corpului afectate de boala sau traumatisme si la îmbunatatirea nivelului functional ale acestora. Ea se adreseaza tuturor varstelor, de la bebelusi nou nascuti pana la copii mari si adulti.
Kinetoterapia face parte din medicina fizica - specialitate terapeutica, care utilizeaza ca metode: miscarea, caldura, curentul electric, climatul, masajul si apa.
Insa in conditiile in care un pacient este nedeplasabil, greu de transportat la o unitate medicala sau pur si simplu prefera confortul caminului propriu, dar are nevoie neaparat de miscare, kinetoterapia la domiciliu este singura optiune in sprijinul acestor oameni.

Masajul de intretinere masaj-intretinere-small este masajul care se face cel putin o data pe saptamâna si are ca scop mentinerea organismului într-o buna stare de sanatate, o functionalitate perfecta si un tonus ridicat. Tehnica este de aplicare a unor manevre si procedee specifice care au ca scop o mai buna activare a circulatiei sanguine la nivelul fiecarui segment si organ, realizarea unei elasticitati a pielii si a articulatiilor, ajuta la relaxarea si tonifierea musculara specifica unui organism sanatos, înlatura starea de oboseala prin relaxarea sistemului nervos si a celui hormonal.

masaj-relaxare-smallCorpul in urma mai multor şedinţe de masaj de relaxare capătă frumuseţe şi relaxare. Apare destinderea feţei, ameliorarea celulitei. In urma procesului de relaxare prin masaj se obţin efecte benefice la nivel mental şi psihic astfel mentalul devine clar şi ferm concentrat, iar psihicul foarte echilibrat.
La omul contemporan, stresat in permanenţă, masajul işi are o poziţie deloc neglijabilă in arsenalul mijloacelor profilactice impotriva oboselii fizice, dar mai ales psihice, in prevenirea unor afecţiuni cu caracter profesional şi bineinţeles in tratarea unor boli...

Lomi-Lomi este masaj-lomi-lomi-small o forma straveche de masaj practicat de indigenii polinezieni din Hawaii. In Hawaii lomi lomi inseamna chiar masaj, iar tehnicile utilizate sunt transmise din vechime. Lomi lomi reprezinta atingerea in spiritul lui Aloha (respect, atentie) care vizeaza corpul, inima si spiritul.
Masajul Lomi-Lomi este o terapie spirituala, care trebuie practicata de un terapeut specializat.

masaj-anticelulitic-smallTratamentul prin masaj anticelulitic este o metoda foarte eficienta de diminuare si eliminare a celulitei, rezultatul fiind rapid si vizibil, dupa numai 4-5 sedinte. Este una din cele mai bune solutii de a scapa de „coaja de portocala“, fiind efectuat local, in zonele afectate de celulita.

masaj-suedez-smallCand vine vorba despre masaj, se pare ca masajul suedez este procedura cea mai cunoscuta de majoritatea oamenilor, fiind unul dintre tipurile cele mai comune de lucru asupra corpului.
Unul dintre scopurile principale ale tehnicii de masaj suedez este acela de relaxare a intregului corp.

Masajul reflexogen estemasaj-reflexogen o metodă terapeutică naturistă de vindecare a unor afecţiuni prin masajul pe suprafaţa unor zone ale corpului, corespunzătoare-proiecţiilor organelor dezechilibrate energetic pe acestea (zone reflexogene ale corpului).
Vindecarea sau deblocarea energiei in organele bolnave şi redarea unei circulaţii normale se face, in cadrul masajului reflexologic, prin masarea proiecţiilor organelor bolnave pe aceste zone reflexogene. Acţionand asupra acestor zone, prin reflex, se va acţiona asupra organelor .

tipurile de masajMasajul terapeutic reprezintă utilizarea acestuia in tratamentul diferitelor afecţiuni, avand ca obiectiv favorizarea proceselor de vindecare şi de recuperare funcţională, alături de alţi factori terapeutici in bolile respective.
Principalele scopuri urmarite in timpul aplicarii masajului terapeutic sunt : circulator, relaxator, sedativ, antialgic, stimulativ.
In masajul terapeutic se stabilesc diferite ogiective de atins in functie de afectiune, stadiul bolii, virsta si starea generala a pacientului. Acest tip de masaj are la baza masajul somatic si in functie de afectiune este combinat cu alte tehnici de masaj cum ar fi: masajul Cyriax, drenajul limfatic, metoda Vogler, metoda Knap, elongatii, masaj reflexogen, manipulari articulare.

Despre masaj

Scopul masajului este deopotriva unul profilactic el reprezinta o metoda eficienta pentru prevenirea bolilor, prelungirea vietii si încetinirea proceselor de îmbatrânire cât si unul terapeutic este o metoda de tratament curativ a diferitelor afectiuni si dezechilibre patologice din organismul uman. La noi masajul ca specializare are o vechime de peste 100 de ani si aici ma refer la forma organizata de invatamant si de practica in cadru organizat. In aceasta activitate de o importanta deosebita este experienta. Alegeti cu incredere masajul la domiciliu.

De ce masaj?

Masajul stimulează circulatia sanguină si limfatică.
Determina modificari în structura sângelui, îmbogatindu-l cu oxigen cu 10-15% mai mult. Masajul relaxeaza calmeaza sistemul nervos dand o stare de bine organizmului. Masajul imbunatateste starea pielii si actioneaza direct asupra glandelor uleioase si sudoripare iar pielea dumneavoastra ramane lubrefiata, curata si racoroasa. Masajul invioreaza tonusul muscular si impiedica formarea depozitelor de grasime. Masajul stimulează activitatea glandelor sebacee, contribuind la refacerea mantalei acide a pielii.

De ce noi?

Echipa masaj la domiciliu Bucuresti va ofera servicii complete si profesionale pentru masaj si relaxare la birou, la domiciliu sau la hotel. Suntem pregatiti sa va aducem buna dispozitie printr-un masaj de calitate la birou dar venim si cu solutii de: masaj general, masaj anticelulitic, masaj de intretinere gimnastica medicala si refelexoterapie la domiciliul dumneavoastra, pentru dumneavoastra si pentru ceilalti membri ai familiei.Nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe detalii referitoare la un masaj de calitate atat la birou, la hotel sau acasa.