Masaj la domiciliu

 • Masaj la domiciliu Bucuresti - Tarife

  Kinetoterapie - Pret 85 lei / 30 - 60 minute
  Masaj relaxare - Pret 85 lei / 60 minute

  Masaj terapeutic- Pret 120 lei / 60 minute
  Masaj terapeutic- Pret 200 lei / 120 minute
  Masaj anticelulitic - Pret 90 lei / 60 minute
  Masaj reflexoterapie - Pret 85 lei / 60 min.
  Masaj gravide - Pret 85 lei / 60 minute
  Masaj sportivi - Pret 150 lei / 90 minute
  Masaj Lomi Lomi - Pret 150 lei / 90 minute

                   Masaj la birou
  Masaj cervical - Pret 20 Lei / 15 minute
  Masaj capilar - Pret 20 Lei / 15 minute
  Masaj facial - Pret 20 Lei / 15 minute
  Deblocare Musculara - Pret 35 Lei / sedinta

 pachete

La pachetul de 8 sedinte primiti
GRATUIT 1 sedinta

La pachetul de 10 sedinte primiti
GRATUIT 2 sedinte

La pachetul de 12 sedinte primiti
GRATUIT 3 sedinte

Pachete promotioale:
Masaj reflexo + anticelulitic = 150 lei/ 90min
Masaj reflexo + relaxare = 150 lei/ 90 min
Masaj reflexo + terapeutic = 150 lei/ 90 min

CONTACT - Masaj la Domiciliu Bucuresti
Web : www.masaj-domiciliu.ro
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Telefon - 0740 023 085

Deservim orasul Bucuresti, mai putin zonele foarte greu accesibile sau limitrofe.

La cerere contra unui tarif aditional de
30  Lei deservim si zonele limitrofe.

 
Program Luni - Sambata: 07:00 - 24:00

 

Ce spun clientii despre noi

 Masaj la Birou
Masaj la birou - o veste buna pentru compania dumneavoastra! Masajul "on call ", asezat, un serviciu deja consacrat in strainatate, incepe sa devina practic si in Romania. Angajatii romani au ocazia sa simta pe pielea lor efectele unui masaj decontractant, comandat prin telefon

Servicii
Pret
Durata
Masaj cervical 20 Ron 15 min
Masaj capilar 20 Ron 15 min
Masaj facial 20 Ron 15 min
Reflexoterapie 20 Ron 15 min
Deblocare musculara 35 Ron sedinta


Masaj la Domiciliu

Masaj la domiciliu, pentru dumneavoastra si intreaga familie. Stresul la care sunteti supus zilnic se transforma in disconfort psihic si fizic? Ce ati spune de un masaj, chiar la dumneavoastra acasa, urmat de un somn linistit, de buna dispozitie si sanatate curata? Ce este masajul si de ce este important? Definit ca prelucrare sistematica a partilor moi ale copului uman, masajul se realizeaza prin mijloace manuale si/sau instrumentale (mecanice, hidrice, electrice, etc.

 
Masaj de Relaxare
Relaxarea deplina - un beneficiu deplin al masajului de relaxare. Unul dintre beneficiile imediate ale masajului este sentimentul de relaxare deplina si calm. Aceasta se intimpla datorita faptului ca masajul de relaxare stimuleaza producerea de endorfine, substanta chimica creier produce sentimentul de fericire. De asemenea se reduc nivelurile hormonilor de stres ca adrenalina, cortisolul si norepinefrina. Cercetarile indica faptul ca nivelul crescut de hormoni de stres dezechilibreaza sistemul imunitar. Unele dintre beneficiile masajului sint si reducerea tensiunii musculare, o circulatie imbunatatita, stimularea sistemului limfatic, reducerea nivelului de hormoni de stres, marirea mobilitatii si flexibilitatii incheieturilor, tonus al pielii bun, vindecarea rapida a leziunilor la nivelul tesutului moale, acuitate mentala, reducerea anxietatii si depresiei.

Masaj de Intretinere
Masajul de întreţinere are la bază tehnici ale masajului suedez .Acţiunea lui este să inducă o stare mentală pozitivă şi o bună funcţionalitate la toate funcţiile corpului precum şi reducere a tensiunii în muşchi; îşi gaseşte utilitatea, fie după o serie de masaje terapeutice , în cadrul cărora s-a obţinut un rezultat favorabil—ce trebuie întreţinut, fie când persoana doreşte să primească masaj în scopul profilactiv, în vederea păstrării unei stări bune de sănătate şi un tons psihic ridicat.

Masaj Anticelulitic
Chiar daca totul este declarat astazi demonstrat stiintific, in cazul masajului nu trebuie sa va puneti semne de intrebare pentru ca este binecunoscut ca masajul = sanatate. Consta intr-o serie de manevre specifice, realizate cu scopul de a incetini si a indeparta depunerea stratului adipos. masajul anticelulitic se realizeaza intr-un ritm mai alert, iar manevrele sunt mai puternice decat in alte tipuri de masaj. intensitatea in sedintele de masaj anticelulitic este mica, dar, in functie de sensibilitatea organismului pacientului, aceasta creste, insa niciodata nu se exagereaza pana la aparitia vanatailor, deoarece acestea pot cauza spargeri de capilare venoase care pot duce la afectiuni grave.

Masaj Reflexogen
Reflexoterapia este metoda prin care se realizeaza cresterea aferentelor senzitivo-senzoriale catre maduva, prin intermediul unor manevre mecanice. Aceasta metoda se bazeaza pe prelucrarea mecanica a unor puncte reflexe, ce are ca efect stimularea si imbunatatirea unor functii la nivelul intregii structuri fizice si psihice.

Masaj Terapeutic
Masajul terapeutic reprezintă utilizarea acestuia in tratamentul diferitelor afecţiuni, avand ca obiectiv favorizarea proceselor de vindecare şi de recuperare funcţională, alături de alţi factori terapeutici in bolile respective.
Principalele scopuri urmarite in timpul aplicarii masajului terapeutic sunt : circulator, relaxator, sedativ, antialgic, stimulativ.

Masaj Suedez
Este folosit, in special, in tratarea unor afectiuni, in recuperare sau in refacerea dupa o suferinta majora. Acest tip de masaj este preferat de sportivi, in special de fotbalisti pentru a li se lucra picioarele inainte si dupa meci, de handbalisti- mainile si picioarele si de tenismeni- spatele si mainile. Consta in masarea zonelor cu anumite creme cu efect antiinflamator sau relaxant, uleiuri speciale sau pudra in perioadele mai calduroase cand se transpira mult.

Masaj Lomi Lomi
Lomi-Lomi este o forma straveche de masaj practicat de indigenii polinezieni din Hawaii. In Hawaii lomi lomi inseamna chiar masaj, iar tehnicile utilizate sunt transmise din vechime. Lomi lomi reprezinta atingerea in spiritul lui Aloha (respect, atentie) care vizeaza corpul, inima si spiritul.

Despre masaj

Scopul masajului este deopotriva unul profilactic el reprezinta o metoda eficienta pentru prevenirea bolilor, prelungirea vietii si încetinirea proceselor de îmbatrânire cât si unul terapeutic este o metoda de tratament curativ a diferitelor afectiuni si dezechilibre patologice din organismul uman. La noi masajul ca specializare are o vechime de peste 100 de ani si aici ma refer la forma organizata de invatamant si de practica in cadru organizat. In aceasta activitate de o importanta deosebita este experienta. Alegeti cu incredere masajul la domiciliu.

De ce masaj?

Masajul stimulează circulatia sanguină si limfatică.
Determina modificari în structura sângelui, îmbogatindu-l cu oxigen cu 10-15% mai mult. Masajul relaxeaza calmeaza sistemul nervos dand o stare de bine organizmului. Masajul imbunatateste starea pielii si actioneaza direct asupra glandelor uleioase si sudoripare iar pielea dumneavoastra ramane lubrefiata, curata si racoroasa. Masajul invioreaza tonusul muscular si impiedica formarea depozitelor de grasime. Masajul stimulează activitatea glandelor sebacee, contribuind la refacerea mantalei acide a pielii.

De ce noi?

Echipa masaj la domiciliu Bucuresti va ofera servicii complete si profesionale pentru masaj si relaxare la birou, la domiciliu sau la hotel. Suntem pregatiti sa va aducem buna dispozitie printr-un masaj de calitate la birou dar venim si cu solutii de: masaj general, masaj anticelulitic, masaj de intretinere gimnastica medicala si refelexoterapie la domiciliul dumneavoastra, pentru dumneavoastra si pentru ceilalti membri ai familiei.Nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe detalii referitoare la un masaj de calitate atat la birou, la hotel sau acasa.