Masaj la domiciliu

 • Masaj la domiciliu Bucuresti - Tarife

  Kinetoterapie - Pret 85 lei / 30 - 60 minute
  Masaj relaxare - Pret 85 lei / 60 minute

  Masaj terapeutic- Pret 120 lei / 60 minute
  Masaj terapeutic- Pret 200 lei / 120 minute
  Masaj anticelulitic - Pret 90 lei / 60 minute
  Masaj reflexoterapie - Pret 85 lei / 60 min.
  Masaj gravide - Pret 85 lei / 60 minute
  Masaj sportivi - Pret 150 lei / 90 minute
  Masaj Lomi Lomi - Pret 150 lei / 90 minute

                   Masaj la birou
  Masaj cervical - Pret 20 Lei / 15 minute
  Masaj capilar - Pret 20 Lei / 15 minute
  Masaj facial - Pret 20 Lei / 15 minute
  Deblocare Musculara - Pret 35 Lei / sedinta

 pachete

La pachetul de 8 sedinte primiti
GRATUIT 1 sedinta

La pachetul de 10 sedinte primiti
GRATUIT 2 sedinte

La pachetul de 12 sedinte primiti
GRATUIT 3 sedinte

Pachete promotioale:
Masaj reflexo + anticelulitic = 150 lei/ 90min
Masaj reflexo + relaxare = 150 lei/ 90 min
Masaj reflexo + terapeutic = 150 lei/ 90 min

CONTACT - Masaj la Domiciliu Bucuresti
Web : www.masaj-domiciliu.ro
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Telefon - 0740 023 085

Deservim orasul Bucuresti, mai putin zonele foarte greu accesibile sau limitrofe.

La cerere contra unui tarif aditional de
30  Lei deservim si zonele limitrofe.

 
Program Luni - Sambata: 07:00 - 24:00

Plăcut şi reconfortant, relaxant şi energizant, capabil să vindece cu uşurinţă dintre cele mai diverse boli şi să trezească energii dintre cele mai sublime, masajul constituie un adevărat balsam pentru fiinţa umană.

Echipa de masaj la domiciliu va ofera servicii profesionale de calitate adaptate la nevoile clientilor nostri.
Titluri precum "cele mai bune servicii", "cea mai mare grija", "cele mai avantajoase preturi" sunt tot mai dese?

Va doriti servici profesionale?  

 
Noi va oferim argumentele pentru ca dumneavoastra sa luati decizia de a ne solicita sau nu serviciile noastre de masaj. Va ramane apoi sa va convingeti, simtind pe pielea dumneavoastra beneficiile unui masaj de calitate noi oferim numai servicii de calitate .
Daca doriti sa simtiti un masaj bun pe pielea dumneavoastra nu ezitati sa ne contactati.
Serviciile noastre de masaj de kinetoterapie si reflexoterapie sunt accesibile numai în orasul Bucuresti.

O sedinta de masaj iti poate aduce linistea si desfatarea de care ai nevoie. Prin mijloace simple şi printr-un mecanism uşor de inţeles masajul urmăreşte să echilibreze şi să armonizeze fiinţa umană pană in cele mai
profunde structuri ale sale dand astfel naştere unei metode naturiste de vindecare.
Masajul prin natura sa poate fi făcut in orice perioadă a zileiin care se simte nevoia unei relaxări ca urmare a unei acumulări de tensiuni,stresuri sau stări de oboseală in general se recomandă a se face spre sfarşitul zilei.

 

Care ar fi motivele pentru care sa alegi masajul la tine acasa?

 

 

Masajul la domiciliu are foarte multe avantaje. Masajul la domiciliu este cu atat mai benefic cu cat iti ofera posibilitatea sa te relaxezi in confortul propriei case, intr-un spatiu intim, familiar si totodata iti ofera posibilitatea sa iti mentii starea de relaxare, starea de sanatate, pentru o perioada lunga de timp.
Alegand masajul la domiciliu, poate fi evitat astfel traficul aglomerat din oras,  care poate crea o stare de nervozitate si care impiedica pacientul sa se relaxeze si sa beneficieze din plin de tratament. In situatiile in care pacientul sufera de o boala care nu permite deplasarea, este foarte greu ca acesta sa beneficieze de tratament prin masaj fara a fi internat intr-o clinica de specialitate. Insa, maseurul se poate deplasa la domiciliul acestui pacient, facilitandu-i foarte mult in acest fel situatia.

masaj copii

Despre Kinetoterapie

Kinetoterapia este un tip de gimnastică medicală care ajută la refacerea acelor funcţii ale corpului afectate de boală sau traumatisme şi la îmbunătăţirea nivelului funcţional ale acestora.
Ea se adreseazătuturor vârstelor, de la bebeluşi nou născuţi până la copii mari şi adulţi.
Insa in conditiile in care un pacient este nedeplasabil, greu de transportat la o unitate medicala sau pur si simplu prefera confortul caminului propriu, dar are nevoie neaparat de miscare, kinetoterapia la domiciliu este singura optiune in sprijinul acestor oameni.
Kinetoterapie de recuperare si intretinere este folosita in afectiunile neurologice,ortopedice,reumatice sau de intretinere.

Kinetoterapia la sugari, bebelusi si copii

Kinetoterapia ajută la îmbunătăţirea aptitudinilor motorii ale copiilor ce suferă de afecţiuni ce le limitează mişcarea şi coordonarea. Kinetoterapia pentru copii implică evaluarea cadrului anatomic, fiziologic şi neurologic al copiilor. Dupăevaluare, kinetoterapeutii ajută copiii să-şi recapete controlul asupra muşchilor, învăţându-i mişcări ce le va creşte forţa muşchilor, ce în final le va permite să funcţioneze independent.


        

 

Despre masaj

Scopul masajului este deopotriva unul profilactic el reprezinta o metoda eficienta pentru prevenirea bolilor, prelungirea vietii si încetinirea proceselor de îmbatrânire cât si unul terapeutic este o metoda de tratament curativ a diferitelor afectiuni si dezechilibre patologice din organismul uman. La noi masajul ca specializare are o vechime de peste 100 de ani si aici ma refer la forma organizata de invatamant si de practica in cadru organizat. In aceasta activitate de o importanta deosebita este experienta. Alegeti cu incredere masajul la domiciliu.

De ce masaj?

Masajul stimulează circulatia sanguină si limfatică.
Determina modificari în structura sângelui, îmbogatindu-l cu oxigen cu 10-15% mai mult. Masajul relaxeaza calmeaza sistemul nervos dand o stare de bine organizmului. Masajul imbunatateste starea pielii si actioneaza direct asupra glandelor uleioase si sudoripare iar pielea dumneavoastra ramane lubrefiata, curata si racoroasa. Masajul invioreaza tonusul muscular si impiedica formarea depozitelor de grasime. Masajul stimulează activitatea glandelor sebacee, contribuind la refacerea mantalei acide a pielii.

De ce noi?

Echipa masaj la domiciliu Bucuresti va ofera servicii complete si profesionale pentru masaj si relaxare la birou, la domiciliu sau la hotel. Suntem pregatiti sa va aducem buna dispozitie printr-un masaj de calitate la birou dar venim si cu solutii de: masaj general, masaj anticelulitic, masaj de intretinere gimnastica medicala si refelexoterapie la domiciliul dumneavoastra, pentru dumneavoastra si pentru ceilalti membri ai familiei.Nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe detalii referitoare la un masaj de calitate atat la birou, la hotel sau acasa.

Site-uri recomandate: Bijuterii aur - Contabil - Inele de Logodna - Jucarii - Info24h - Firma de contabilitate - Sebastian Gold - Casa Eduard - Spalatorie haine - Unicont - Tatuaje