Masaj la domiciliu

 • Masaj la domiciliu Bucuresti - Tarife

  Kinetoterapie - Pret 85 lei / 30 - 60 minute
  Masaj relaxare - Pret 85 lei / 60 minute

  Masaj terapeutic- Pret 120 lei / 60 minute
  Masaj terapeutic- Pret 200 lei / 120 minute
  Masaj anticelulitic - Pret 90 lei / 60 minute
  Masaj reflexoterapie - Pret 85 lei / 60 min.
  Masaj gravide - Pret 85 lei / 60 minute
  Masaj sportivi - Pret 150 lei / 90 minute
  Masaj Lomi Lomi - Pret 150 lei / 90 minute

                   Masaj la birou
  Masaj cervical - Pret 20 Lei / 15 minute
  Masaj capilar - Pret 20 Lei / 15 minute
  Masaj facial - Pret 20 Lei / 15 minute
  Deblocare Musculara - Pret 35 Lei / sedinta

 pachete

La pachetul de 8 sedinte primiti
GRATUIT 1 sedinta

La pachetul de 10 sedinte primiti
GRATUIT 2 sedinte

La pachetul de 12 sedinte primiti
GRATUIT 3 sedinte

Pachete promotioale:
Masaj reflexo + anticelulitic = 150 lei/ 90min
Masaj reflexo + relaxare = 150 lei/ 90 min
Masaj reflexo + terapeutic = 150 lei/ 90 min

CONTACT - Masaj la Domiciliu Bucuresti
Web : www.masaj-domiciliu.ro
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Telefon - 0740 023 085

Deservim orasul Bucuresti, mai putin zonele foarte greu accesibile sau limitrofe.

La cerere contra unui tarif aditional de
30  Lei deservim si zonele limitrofe.

 
Program Luni - Sambata: 07:00 - 24:00

 

Ce spun clientii despre noi

kinetoterapie-bebelusiPrimul an de viata este important pentru bebelusi deoarece totul in jurul lor este nou si demn de a fi explorat. Dupa pozitia fetala, o pozitie care se desfasoara intr-un spatiu limitat, gimnastica invata bebelusul sa se bucure din plin de libertatea ce ii este oferita de noul sau mediu de viata.

Read more...

mihai02Kinetoterapia sau Gimnastica medicala, trateaza numeroase afectiuni prin intermediul programelor de exercitii terapeutice, alcatuite individual in functie de afectiune si de evolutia sau involutia acesteia.
Dupa stabilirea diagnosticul de catre un medic de specialitate se recurge la aplicarea tratamentului prin kinetoterapie.

Read more...

celulitaCrezi sau nu, un masaj te-ar putea determina sa spui "unde a disparut celulita mea?". Cel putin temporar... Urmatoarea data cand te duci la un spa, rasfata-te cu un masaj pe tot corpul. Vei pleca de acolo relaxata si plina de incredere. Celulita nu va disparea insa masajul reprezinta o modalitate de scurta durata eficienta instantaneu.

Read more...

usturoiulUsturoiul a fost considerat mult timp un medicament minune obtinut din plante, datorita exceptionalelor efecte terapeutice si puterilor vindecatoare care i-au fost atribuite. Denumirea botanica este de Allium sativum , face parte din familia N.O. Liliaceae.

Read more...

scapa-de-burtaNu este deloc uşor să dai jos burta, însă nu este nici imposibil. Descoperă cele mai eficiente alimente, trucuri, dar şi exerciţii fizice care dau rezultate spectaculoase! Pe lângă faptul că are un aspect inestetic, grăsimea de pe abdomen reprezintă un factor de risc pentru apariţia bolilor de inimă.

Read more...

dieta-masajSpecialiştii în nutriţie atrag atenţia că, odată instalată, celulita este extrem de dificil de eliminat, în funcţie şi de gravitatea ei. Potrivit acestora, diferitele tratamente de durată nu au rezultate sigure în combaterea celulitei. Astfel, medicii recomandă prevenirea ca cea mai bună soluţie în lupta împotriva pielii cu aspect de coajă de portocală.

Read more...

aer-conditionatAerul condiţionat este un lux pe care mulţi români îl introduc în vieţile lor de câţiva ani încoace, însă aceste aparate care ne fac verile mai suportabile au atât avantaje, cât şi dezavantaje. În timp ce creează rapid şi eficient un aer răcoros în locuinţă, ele ne pot expune mai multor riscuri importante pentru sănătate.

Read more...

alimente-radiatiiAtunci când stai la soare este esenţial să aplici de mai multe ori o cremă cu factor de protecţie ridicat pentru a împiedica arsurile cauzate de radiaţiile solare. Pe lângă acest lucru, mai trebuie să te hidratezi constant consumând apă plată sau ceaiuri din plante medicinale.

Read more...

aroniaAronia, este superfructul ce amana imbatrinirea si vindeca bolile. Sucul de aronia, are un continut ridicat de antioxidanti, in special antocianina, este un remediu natural eficient in prevenirea si tratarea numeroaselor afectiuni. Este un excelent tonic general -ajuta la detoxifierea organismului -previne bolile cardiovasculare -sustine elasticitatea vaselor de sange.

Read more...

spirulinaIndustria suplimentelor nutriţionale a înflorit în ultimele decenii, oamenii observând tot mai pregnant efectele lor benefice asupra sănătăţii. Când simţi că ţi se termină precoce "combustibilul" natural, speculează proprietăţile plantelor în favoarea rezervelor tale de energie. Te vei pune pe picioare cât ai clipi.

Read more...

alimente-detoxifiereUsturoiul, grapefruit-ul, ceaiul verde si verdeturile. Usturoiul contine numerosi compusi care contin sulf ce activeaza enzimele responsabile pentru eliminarea toxinelor din corp. Aceasta ruda bulboasa a cepei contine de asemenea
alcilina si seleniu, doi nutrienti puternici care ajuta la protejarea ficatului si care ajuta in procesul de detoxifiere.

Read more...

Despre masaj

Scopul masajului este deopotriva unul profilactic el reprezinta o metoda eficienta pentru prevenirea bolilor, prelungirea vietii si încetinirea proceselor de îmbatrânire cât si unul terapeutic este o metoda de tratament curativ a diferitelor afectiuni si dezechilibre patologice din organismul uman. La noi masajul ca specializare are o vechime de peste 100 de ani si aici ma refer la forma organizata de invatamant si de practica in cadru organizat. In aceasta activitate de o importanta deosebita este experienta. Alegeti cu incredere masajul la domiciliu.

De ce masaj?

Masajul stimulează circulatia sanguină si limfatică.
Determina modificari în structura sângelui, îmbogatindu-l cu oxigen cu 10-15% mai mult. Masajul relaxeaza calmeaza sistemul nervos dand o stare de bine organizmului. Masajul imbunatateste starea pielii si actioneaza direct asupra glandelor uleioase si sudoripare iar pielea dumneavoastra ramane lubrefiata, curata si racoroasa. Masajul invioreaza tonusul muscular si impiedica formarea depozitelor de grasime. Masajul stimulează activitatea glandelor sebacee, contribuind la refacerea mantalei acide a pielii.

De ce noi?

Echipa masaj la domiciliu Bucuresti va ofera servicii complete si profesionale pentru masaj si relaxare la birou, la domiciliu sau la hotel. Suntem pregatiti sa va aducem buna dispozitie printr-un masaj de calitate la birou dar venim si cu solutii de: masaj general, masaj anticelulitic, masaj de intretinere gimnastica medicala si refelexoterapie la domiciliul dumneavoastra, pentru dumneavoastra si pentru ceilalti membri ai familiei.Nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe detalii referitoare la un masaj de calitate atat la birou, la hotel sau acasa.